Konkurranser Trailere Bilder Anmeldelser

Anmeldelse av pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 3D

Publisert: 20.mai.2011 @ 10:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Vi er tre gutter på 14 og 13 år som har hatt arbeidsuke på Bergen kino den 18. til 20.mai. Da var vi så heldig å få være med på premieren på den aller nyeste Pirates of the Caribbean filmen. Vi fikk i oppgave å skrive en liten anmeldelse av filmen. Her er den:

Pirates of the Caribbean:

On stranger tides

 

Johnny Depp er tilbake i sin praktfulle rolle som Kaptein Jack Sparrow i en handlingsfull fortelling om sannhet, forræderi, begynnelse og slutt. Da Jack støter på en kvinne fra sin fortid (Penelope Cruz), er han ikke sikker på om det er kjærlighet, eller om hun er en hensynsløs bedragerinne som utnytter ham for å finne den beryktede Ungdomskilden. Hun tvinger ham ombord på skipet Queen Anne's Revenge, eid av den ondskapsfulle piraten Svartskjegg (Ian McShane), så Jack befinner seg plutselig midt i et uventet eventyr der han må bekjempe mystiske skapninger som zombier og havfruer for å tilslutt utkjempe en indre kamp ved den magiske Ungdomskilden. Han vet ikke hvem han skal frykte mest: Piraten Svartskjegg eller kvinnen fra hans fortid.

 

Filmen er bra med mange gode skuespillere, men sliter likevel med å overgå den første Pirates of the Caribbean filmens genialitet og episke handlingsmønster. Den virker også litt for udetaljert og sammentrukket. Samtidig var den veldig spennende på mange måter. Med god humor og flotte 3D-effekter er det en flott kinoopplevelse. Filmen burde egentlig vært en 3-er men med fremragende skuespill og gode effekter virket den så levende at vi gir den en sterk 4-er.

 

 

 

Én kommentar

Postet av: lostinthesky

den skal jeg se i helgen!
Dato: 20.mai.2011 Tid: 10:53 URL: http://lostinthesky.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits